Διακοπές νερού

Ανακοινώσεις

«
»

Δραστηριότητες

Blog Εργαζομένων

27
Απρ2017

1Η ΜΑΗ 2017

«
»

ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ / ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ    ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

images1.jpg

header.jpg

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΕΥΑ
21.03.16

Τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ ήταν η άρση απαγόρευσης προσλήψεων στις ΔΕΥΑ. Σε όλες τις επαφές με υπουργούς και υπερεσιακούς παράγοντες τονίζαμε με δραματικό τρόπο την έλλειψη προσωπικού και τις συνέπειες στην εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και για το μέλλον αυτών των επιχειρήσεων.

Με επιστολή στις 25-2-16 ενημερώσαμε τα σωματεία ότι ψηφίστηκε νόμος που απελευθερώνει τις προσλήψεις προσωπικού αορίστου και ορισμένου χρόνου υποχρεωτικής και μέσης εκπαίδευσης στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ και των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου.

Επειδή ο νόμος δεν ξεκαθάριζε αν ισχύει και για τις ΔΕΥΑ, η ομοσπονδία πραγματοποίησε νέο κύκλο επαφών με παράγοντες του υπουργείου εσωτερικών στην κατεύθυνση ένταξης και των ΔΕΥΑ στην ερμηνευτική εγκύκλιο που θα ακολουθούσε.

Πράγματι στις 16-3-2016 εκδόθηκε εγκύκλιος που αναφέρει ότι στο νόμο εμπίπτουν και οι ΔΕΥΑ.

Στην εγκύκλιο επίσης αναφέρει ότι αν εκκρεμούν διορισμοί επιτυχόντων κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ παλαιοτέρων προκηρύξεων ΑΣΕΠ, οι φορείς πρέπει άμεσα να ολοκληρώσουν τους διορισμούς αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άρση απαγόρευσης προσλήψεων στις ΔΕΥΑ θα επεκταθεί και στο επιστημονικό προσωπικό σε επόμενο νομοσχέδιο.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ομοσπονδία συνέβαλε καθοριστικά στην επίλυση ενός σημαντικότατου προβλήματος για τις ΔΕΥΑ. Το Δ.Σ. λειτουργώντας με υπεύθυνο τρόπο απέναντι στα πολύ μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας, θα συνεχίσει την προσπάθεια και τον αγώνα για τους εργαζόμενους και τις ΔΕΥΑ.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο 8402/16-3-2016 που επιτρέπει τις προσλήψεις στις ΔΕΥΑ.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Water Logo Design3

ΕΣΠΑ - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

front-page-espa-2014-2020.jpg filodimos.jpg

e-bill ΔΕΥΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

deya-ebilling_logo.png

Stay Connected on:

    

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310-26734, -27000, -24139
  26310-22101
  ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΡ. ΚΑΨΑΛΗ