Απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΜ σε δημοσίευμα στο φύλλο 12/10/2017 της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ

Αγαπητή εφημερίδα ΑΙΧΜΗ,

 

 

Με απορία διαβάζουμε τα δύο ρεπορτάζ στο φύλλο της 12/10 που αφορούν στην ΔΕΥΑΜ και διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις πηγές σας.

Ο Δήμαρχος καθόλου έξαλλος δεν είναι με την αγορά οχήματος τύπου τζιπ για τις ανάγκες της επιχείρησης αφού για κάθετι που γίνεται στην ΔΕΥΑΜ είναι ενημερωμένος και καλά πληροφορημένος και τίποτα δεν του ξεφεύγει. Αλίμονο αν δεν γνωρίζει τι γίνεται στο «σπίτι του», εξάλλου έχει και την πλειοψηφία στο ΔΣ. Η αγορά οχήματος έγινε με σκοπό να εξυπηρετεί ανάγκες της επιχείρησης ενώ το Σωματείο ζήτησε να επιστραφεί το όχημα που έχει παραχωρηθεί  στον δήμο. 

Για το δεύτερο που καίει όλους μας και εμάς τους εργαζόμενους αλλά πολύ περισσότερο τους δημότες αυτού του πολύπαθου τόπου, η νέα (!) ΔΕΥΑΜ πως προκύπτει? Η μελέτη ακόμη συντάσσεται, αφού μέχρι χθες αντλούσαν στοιχεία οι μελετητές. Πως είναι δυνατόν, ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμη, να δημοσιεύονται πορίσματα και ψευδή στοιχεία? Μήπως τα σενάρια του άρθρου σας είναι προμελετημένα ή ακόμη και μεθοδευμένα?

Η προσπάθεια να στραφεί η κοινή γνώμη (εμμέσως πλην σαφώς) κατά των εργαζομένων τουλάχιστον προσβάλλει όσους στοχεύουν να μειώσουν τη νοημοσύνη μας. Η τεχνοκρατική λύση που θα προταθεί περιλαμβάνει, σύμφωνα πάντα με τις πηγές σας, λιγότερους διοικητικούς και περισσότερους τεχνικούς υπαλλήλους. Όμως, σας υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜ αριθμούν στο σύνολό τους 43 άτομα και από αυτά σήμερα στο διοικητικό τμήμα απασχολούνται τα 12 και 31 στο τεχνικό. Και μην ξεχνά η νυν δημοτική αρχή πως έκανε αορίστου χρόνου 5 άτομα διοικητικούς (και ας φωνάζει το Σωματείο τόσα χρόνια για τεχνικό προσωπικό)!

Το τελευταίο διάστημα έχουμε ενημερώσει τους αναγνώστες σας για την κατάσταση της Επιχείρησης, για τις πολιτικές σκοπιμότητες των αποφάσεων των διοικούντων όλα τα προηγούμενα χρόνια που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι όσοι δεν φταίξαμε, για τις προτάσεις μας προκειμένου η ΔΕΥΑΜ να είναι βιώσιμη. Και όταν λέμε βιώσιμη δεν εννοούμε βιώσιμη μόνο οικονομικά αλλά βιώσιμη για τους πολίτες, για τον τόπο μας, για το μοναδικού κάλλους περιβάλλον που έχουμε την τύχη να φιλοξενούμαστε και να μας χαρίζει τα «πλούτη του», με όραμα και ευχή να το παραδώσουμε στα παιδιά μας καλύτερο από ότι το παραλάβαμε. 

Εκείνο που πάντα ξεχνούν οι πηγές σας να αναφέρουν είναι ένα ευχαριστώ για την «πλάτη» που βάζουμε στον καθημερινό αγώνα μας για να λειτουργήσουμε αξιοπρεπώς και με όσο το δυνατόν υψηλότερες προδιαγραφές!!!

 

Για το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜ

Η πρόεδρος

Κατσώτα Μαρία

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Water Logo Design3

ΕΣΠΑ - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

front-page-espa-2014-2020.jpg filodimos.jpg

e-bill ΔΕΥΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

deya-ebilling_logo.png

Stay Connected on:

    

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310-26734, -27000, -24139
  26310-22101
  ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΡ. ΚΑΨΑΛΗ