Πολιτική ανάπτυξης

 

Αντικείμενο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. είναι ο προγραμματισμός, η μελέτη - κατασκευή, η λειτουργία - συντήρηση και η εκμετάλλευση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της δράσης της ΔΕΥΑΜ είναι:

Η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης και διάθεσης των λυμάτων (υδροδότηση από Εύηνο, κατασκευή και επέκταση δικτύων αποχέτευσης όμβριων και ακαθάρτων, αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, επεκτάσεις των δικτύων ύδρευσης σε συνοικισμούς του Δήμου).
Η εξασφάλιση καλής ποιότητας πόσιμου νερού για τους καταναλωτές.
Η σύγχρονη διαχείριση και γενικά η παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες.

Η ένταξη των επτά νέων Δημοτικών Διαμερισμάτων (πρώην ανεξάρτητων Κοινοτήτων) και των πρώην Δήμων Αιτωλικού και Οινιάδων στην αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΜ είχε πολύ θετικά αποτελέσματα για τους κατοίκους τους:

α. Οργανώθηκε με σύγχρονο τρόπο ο τομέας ύδρευσης-αποχέτευσης όλων αυτών των περιοχών, με συνέπεια τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών και γενικότερα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών.

β. Εξασφαλίστηκε επάρκεια πόσιμου νερού σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Παλαιότερα τα Ρέτσινα, Μούσουρα, και Ελληνικά στερούνταν την παροχή νερού για μεγάλα διαστήματα κατά τη διάρκεια του έτους.

γ. Βελτιώθηκε η ποιότητα του πόσιμου νερού. Ελήφθησαν όλα τα μέτρα που είναι αναγκαία (απολύμανση νερού, σωστή συντήρηση των δικτύων, άμεση επισκευή των βλαβών).

δ. Εξασφαλίστηκε η άρτια εκπόνηση των μελετών και η σωστή κατασκευή των απαραίτητων έργων μέσω ειδικευμένου φορέα (Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ, 2006).

Στην περιουσία της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ανήκουν:

    Τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης της περιοχής αρμοδιότητας της επιχείρησης, τα οποία εκτελέστηκαν ή θα εκτελεστούν με βάση εγκεκριμένες μελέτες.
    Όλοι οι υπόνομοι που υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης ακαθάρτων και όμβριων υδάτων.
    Όλοι οι υπόνομοι ή ανοικτοί αγωγοί που εκβάλουν άμεσα ή έμμεσα στο δίκτυο.
    Οι μονάδες επεξεργασίας πόσιμου ύδατος και υγρών αποβλήτων.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Water Logo Design3

ΕΣΠΑ - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

front-page-espa-2014-2020.jpg filodimos.jpg

e-bill ΔΕΥΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

deya-ebilling_logo.png

Stay Connected on:

    

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310-26734, -27000, -24139
  26310-22101
  ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΡ. ΚΑΨΑΛΗ