ΥΔΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΚ ΜΑΣΤΡΟ

 

Στις 17.00 σήμερα Παρασκευή 26-1-2017, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της γεώτρησης, τελικά με ειδικές πλαστικές σωλήνες 3'' και άρχισε κανονικά η υδροδότηση. Εξ άλλου από σήμερα μπορούμε να παρακολουθούμε την λειτουργία της γεώτρησης ΜΑΣΤΡΟΥ, μέσα από το Σύστημα Αυτομάτου Ελέγχου, που βρίσκεται εγκατεστημένο στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ και στα κινητά τηλέφωνα των αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών, ώστε να ενημερωνόμαστε έγκαιρα για τυχόν προβλήματα και να επεμβαίνουμε για την επίλυσή τους. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καταναλωτές μας για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν και τον Πρόεδρο κο Γ. Μάτσικα για την συνεχή παρουσία του και την ευγενική συμπεριφορά του απέναντι στο συνεργείο εργασίας. Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη του εξωτερικού συνεργείου για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία που επέδειξαν.

Από την Διεύθυνση
Μεσολόγγι 26-1-2018

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Water Logo Design3

ΕΣΠΑ - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

front-page-espa-2014-2020.jpg filodimos.jpg

e-bill ΔΕΥΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

deya-ebilling_logo.png

Stay Connected on:

    

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310-26734, -27000, -24139
  26310-22101
  ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΡ. ΚΑΨΑΛΗ