ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ "ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ"

                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Με πρωτοβουλία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, συγκλήθηκε σύσκεψη, συναρμοδίων παραγόντων, στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ, με θέμα τον τρόπο εφαρμογής της από 28.07.2016 προσωρινής διαταγής της δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, προς το Δήμο, σχετικά με την παροχή, προσωρινά,  καθαρού πόσιμου νερού, στους αιτούντες τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων  ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ» και εξήντα ( 60 ) κατοίκων Αιτωλικού  και τη μη ρίψη λυμάτων εκτός  βιολογικού καθαρισμού.

   Μετά από ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε, η κατά το ανθρωπίνως δυνατό, άμεση συμμόρφωση προς την παραπάνω προσωρινή διαταγή και συγκεκριμένα :

   α) Να προβεί άμεσα η ΔΕΥΑΜ στην κατασκευή παροχής υδροδότησης (βρύσες) από το δίκτυο ύδρευσης του Νεοχωρίου, το οποίο είναι κατάλληλο προς πόση σύμφωνα και με την Δ/νση Υγείας Αιτωλ/νίας, στη θέση «Μπούζα» Αιτωλικού (διασταύρωση προς Γουριά και Νεοχώρι). Οι βρύσες αυτές θα είναι ανοικτές κάθε ημέρα και όλο το εικοσιτετράωρο προκειμένου, οι εν λόγω αιτούντες, να τροφοδοτούνται με πόσιμο νερό στις ποσότητες που επιθυμούν.

    β) Ήδη επιτηρείται αυστηρά, οποιαδήποτε τυχόν περίπτωση ρίψης λυμάτων εκτός βιολογικού καθαρισμού από αντλιοστάσια.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Water Logo Design3

ΕΣΠΑ - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

front-page-espa-2014-2020.jpg filodimos.jpg

e-bill ΔΕΥΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

deya-ebilling_logo.png

Stay Connected on:

    

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310-26734, -27000, -24139
  26310-22101
  ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΡ. ΚΑΨΑΛΗ