ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Δ.Κ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

 

Λόγω ενδιαφέροντος και ανάλογου αιτήματος καταναλωτών κατοίκων του Αιτωλικού, αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας την Τεχνική Έκθεση με τίτλο "ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Δ.Κ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ", που εκπόνησε η Τεχνική Εταιρεία "ΓΕΩΣΦΑΙΡΑ Ε.Ε." με την συμμετοχή ως Ειδικού Συμβούλου του κου Στέφανου Γεωργιάδη Πολιτικού Μηχανικού Α.Π.Θ. και πρώην Γενικού Διευθυντού της Ε.Υ.Δ.Α.Π., με σκοπό την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης της Δ.Κ. Αιτωλικού. Επίσης αναρτούμε και την Σύντομη Τεχνική Έκθεση Αξιολόγησης της Τεχνικής Έκθεσης «ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Δ.Κ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ» του Καθηγητού του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου κου Αναστάσιου Ι. Στάμου. 

Πατείστε εδώ για να δείτε την Τεχνική Έκθεση με τίτλο "ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Δ.Κ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ" της "ΓΕΩΣΦΑΙΡΑ Ε.Ε."

Δείτε επίσης τα σχέδια:

1. Κάτοψη αντλιοστασίου

2. Κάτοψη νέας δεξαμενής

3. Κάτοψη παλαιάς δεξαμενής

4. Κάτοψη παλαιού αντλιοστασίου

5. Μηκοτομή

6. Πρόταση για νέα δεξαμενή

7. Μετρήσεις υπαίθρου

 Πατείστε εδώ για να δείτε την Σύντομη Τεχνική Έκθεση Αξιολόγησης της Τεχνικής Έκθεσης του Καθηγητού του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου κου Αναστάσιου Ι. Στάμου.

 

IMG_7043.JPG

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Water Logo Design3

ΕΣΠΑ - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

front-page-espa-2014-2020.jpg filodimos.jpg

e-bill ΔΕΥΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

deya-ebilling_logo.png

Stay Connected on:

    

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310-26734, -27000, -24139
  26310-22101
  ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΡ. ΚΑΨΑΛΗ