ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΚ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού, ότι συνδέθηκε η νέα γεώτρηση των Τσαγκριναίικων με το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής. Παράλληλα συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση της πόσης του νερού, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάλυση των δειγμάτων που πήρε η Δ/νση Υγείας.

Εάν κάποιος καταναλωτής εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πίεση παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την υπηρεσία.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ
Κοντογιάννης Γεώργιος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΚ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού ότι η ΔΕΥΑΜ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υγειονομική αναγνώριση της νέας γεώτρησης που ανορύχθηκε στην περιοχή των Τσαγκριναίικων Αιτωλικού, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της  δειγματοληψίας, που είναι σύμφωνα με την ΥΑ 67322/ΦΕΚ 3282 Β/19-9-2017 για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.

Αναμένουμε την έγκριση της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Αιτ/νίας προκειμένου η νέα γεώτρηση να ενισχύσει το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής. Για να δείτε τααποτελέσματα της δειγματοληψίας πατείστε εδώ.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Κοντογιάννης Γεώργιος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΚ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΚ ΚΑΤΟΧΗΣ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Κατοχής ότι λόγω βλάβης στην γεώτρηση έχει διακοπεί η υδροδότηση. Γίνονται εργασίες για την διάγνωση και αποκατάσταση της βλάβης.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Κοντογιάννης Γεώργιος

 

Οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης συνεχίζονται και αυτή την ώρα (19.40).

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΔΚ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΚ ΚΑΤΟΧΗΣ 15-11-2017

 

Στις 21.20 ώρα ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης στην γεώτρηση Κατοχής και άρχισε η υδροδότηση του δικτύου ύδρευσης της κοινότητας.

 

Από την Διεύθυνση

4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ

4η Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜεσολογγίου
Νοέμβριος 05, 2017

Παρακαλούμε τους καταναλωτές της ΔΚ Αιτωλικού να περιορίσουν τη χρήση του νερού του δικτύου αυστηρά για οικιακές ανάγκες και όχι για πλύσιμο χώρων, αυτοκινήτων, πότισμα κήπων κλπ.
Η πτώσης πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης λόγω της αύξησης των περιοχών που υδροδοτούνται από τις γεωτρήσεις των Τσαγκριναίικων, της παρατεταμένης ανομβρίας και της αυξημένης ζήτησης για αρδευτικούς σκοπούς δεν μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερες ανάγκες πλην της οικιακής.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Κοντιογιάννης Γιώργος

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Water Logo Design3

Επόμενο γεγονός

--------

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Stay Connected on:

    

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310-26734, -27000, -24139
  26310-22101
  ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΡ. ΚΑΨΑΛΗ